Ο αποχαιρετισμός του Νίκου Ευαγγελάτου σε LIVE μετάδοση από το Mega Channel και το μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το απόγευμα της Παρασκευής (07.07.2023), ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές… προσωρινά, λόγω καλοκαιριού, και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τα τέλη του Αυγούστου. 

«Ήταν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά γεγονότων. Να σας πω ότι έχετε από όλους μας, όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, δημοσιογράφους, τεχνικούς, την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, σε θέματα μεγάλα, σοβαρά, καθοριστικά σαν αυτό των εκλογικών διαδικασιών.

Μας εμπιστευτήκατε και είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής που φέρουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό. Θα είμαστε πίσω νωρίς τον Αύγουστο, κάπου λίγο μετά τις 20, για να πάρουμε το νήμα από την αρχή», είπε.

Και συνέχισε: «Ένα πράγμα που οφείλω να το πω, τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες σε όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται MEGA, από τον πρόεδρό του τον Βαγγέλη Μαρινάκη πρώτα, αλλά όλη την υπόλοιπη ομάδα, τον Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και καθοριστική βοήθεια.

Όλα αυτά που βλέπετε κάθε μέρα οφείλονται στους ανθρώπους και στην εμπιστοσύνη του σταθμού στο να μας δίνει αυτά τα μέσα για να παράγουμε αυτό που βλέπετε και αγαπάτε. Για να είναι αυτή η ενημερωτική εκπομπή με τους περισσότερους τηλεθεατές σε απόλυτο αριθμό. Μεγάλος τίτλος τιμής. Απέραντη ευγνωμοσύνη από όλους μας σε εσάς», ήταν η αποφώνηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...