«Ο άνθρωπος πνιγόταν και τον κοιτούσαν…» – Συγκλονιστική μαρτυρία από επιβάτη του Blue Horizon – Τι αποκαλύπτει για τον καπετάνιο (vid)

Ο πνιγμός ενός ανθρώπου στο λιμάνι του Πειραιά έχει εξοργίσει το πανελλήνιο και οι αυτόπτες μάρτυρες που επέβαιναν στο πλοίο Blue Horizon ρίχνουν φως τόσο για την στάση του καπετάνιου όσο και για τα όσα έγιναν τα λεπτά από την στιγμή που μέλη του πληρώματος έσπρωξαν τον 36χρονο στην θάλασσα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο κ. Δημήτρης ο οποίος επέβαινε στο συγκεκριμένο πλοίο μίλησε στο newsit.gr. Όπως πολλοί άλλοι επιβάτες που είδαν τον άνθρωπο να δολοφονείται μπροστά στα μάτια τους περιέγραψε καρέ – καρέ τα όσα έγιναν στον καταπέλτη του Blue Horizon την ώρα που το πλοίο αναχωρούσε από τον Πειραιά.

«Έχει σημασία αν δεν είχε εισιτήριο; Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος έκανε τρεις προσπάθειες να ανέβει πάνω στο πλοίο και τον έσπρωχναν συνέχεια, μέχρι που η πόρτα έφυγε από τον ντόκο και ο άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα. Και δεν είναι μόνο ότι έπεσε στην θάλασσα, είναι η ψυχρότητα που είχαν όταν έγινε το γεγονός. Κοιτάει απλά και γυρνάει ψυχρά και φεύγουν και ο άνθρωπος πνιγόταν. Ούτε να σταματήσει το καράβι, ούτε έγινε τίποτα. Το καράβι σταμάτησε μεσοπέλαγα, δόθηκε εντολή από τον ύπαρχο να φύγει το καράβι».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο-σοκ

Αυτή η σκηνή που περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...