«Ο Άλλος Άνθρωπος» – Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος του Πολυχρονόπουλου

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο OPEN, ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ήταν κατηγορηματικός απορρίπτοντας τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Απορριπτική Στάση Απέναντι στις Κατηγορίες

Ο κ. Αλεξανδρής υποστήριξε ότι ο εντολέας του «εν κατηγορείται για τίποτα» και τόνισε την αδικία της διαπόμπευσης του κυρίου Πολυχρονόπουλου και του έργου της κοινωνικής κουζίνας. Επεσήμανε επίσης ότι ακόμη και αν ο εντολέας του αποδειχθεί αθώος, η δυσφήμιση θα παραμείνει.

Η Δικαστική Διαδικασία και η Έλλειψη Πορίσματος

Σχετικά με τη δικαστική διαδικασία, ο δικηγόρος εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα πόρισμα και ότι ο Πολυχρονόπουλος δεν έχει κληθεί ακόμη να δώσει τις απόψεις του. Τόνισε ότι αναμένεται η κλήση του εντολέα του για να παράσχει τις απαντήσεις του.

Η Έρευνα και ο Ρόλος της Κοινωνικής Κουζίνας

Αναφορικά με την έρευνα, ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ένδειξη περί εμπλοκής σε τυχερά παίγνια. Επισήμανε επίσης ότι όλα τα χρήματα που έχουν διατεθεί για την κοινωνική κουζίνα χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Η Δέσμευση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου προς τον Άλλο Άνθρωπο

Ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε την αφοσίωση του Πολυχρονόπουλου στην κοινωνική κουζίνα, τονίζοντας την προσφορά του στην κοινότητα και τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα.

Μελλοντικές Κινήσεις και Νομική Στρατηγική

Τέλος, ο δικηγόρος ανακοίνωσε τις επόμενες κινήσεις, περιλαμβάνοντας την επίσκεψη στην Αρχή για το ξέπλυμα και την αναμενόμενη συνομιλία για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ