Οργιάζουν οι φήμες: Τρόμος στο Μαξίμου για αυτό που ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς – Το βρόμικο σχέδιο του Μητσοτάκη για να του κλείσει το στόμα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομοθετεί ασύστολα.

Μετά την επιστολική ψήφο που προκάλεσε σάλο, σειρά έχει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που ήδη έχει τεθεί σε διαβούλευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέμει. Τρέμει τους βουλευτές του. Για αυτόν ακριβώς το λόγο χρησιμοποιεί το τρικ, το χυδαίο και πρωτοφανές τρικ της αποχής. Εισηγείται αποχή. Απίστευτα πράγματα. Για νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση. Έχει το κεφάλι του ήσυχο επειδή θα ψηφίσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Και χρησιμοποιώντας το τρικ δεν θα διώξει και υπουργούς όπως τον Βορίδη, ο οποίος δεν θα ψηφίσει για τα ομόφυλα ζευγάρια, σε συνεννόηση με το Μαξίμου πάντοτε.

Όμως, ο Μητσοτάκης τρέμει και κάτι ακόμη. Λένε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει έτοιμη μία ομιλία κόλαφο, η οποία αν διαβαστεί θα ξεσηκώσει πολλούς από τους βουλευτές της ΝΔ που είναι κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Φανταστείτε την εικόνα: Ένα μεγάλο μέρος του κοινοβουλίου να χειροκροτεί όρθιο τον Αντώνη Σαμαρά. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;

Το φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει ο σοφός λαός.

Έτσι από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν τις διαρροές για να στρώσουν το έδαφος. Έχουν αρχίσει τις διαρροές ότι δεν πρόκειται να γίνει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Δηλαδή δεν θα κληθούν οι βουλευτές να τοποθετηθούν. Δηλαδή δεν θα πάρει το λόγο ο Αντώνης Σαμαράς. Δηλαδή δεν θα εκφωνήσει την ομιλία-κόλαφο που λένε ότι θα μείνει στην ιστορία. Δηλαδή θα του κλείσουν το στόμα. Σατανικό!

Δείτε τώρα ενδεικτικά διαρροή σε φυλοκυβερνητική ιστοσελίδα:

Τις τελευταίες εβδομάδες βέβαια έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τη στάση των βουλευτών στην τελική ψηφοφορία. Διαφωνούντες, προβληματισμένοι, σίγουροι, κωλοτούμπες, πιέσεις, αφορισμοί και προγνωστικά. Πόσα είναι τα «όχι» και πόσες οι ηχηρές απουσίες, με το ζύγι των συσχετισμών να αλλάζει από μέρα σε μέρα. Ένας χαμός… Φαντάζεστε όμως να μη γίνει ονομαστική ψηφοφορία και κατ’ επέκταση να μην κληθούν ένας προς ένας οι βουλευτές να τοποθετηθούν αν είναι υπέρ ή κατά του νομοσχεδίου; Δεν λέω ότι είναι κυρίαρχο σενάριο. Απεναντίας, θα αποτελούσε παράδοξο. Θεωρητικά και πολιτικά όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και εξηγούμαι… Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, για να γίνει ονομαστική ψηφοφορία πρέπει να κατατεθεί σχετικό αίτημα υπογεγραμμένο από τουλάχιστον 15 βουλευτές. Οι ΚΟ με 15 και άνω βουλευτές είναι από το ΚΚΕ έως τη ΝΔ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ