Οργιάζουν οι φήμες για την Έφη Αχτσιόγλου – Η τελική απόφαση, οι πιέσεις της διαπλοκής και το… διάγγελμα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαίες και οι αποχωρήσεις πολλές.

Και αφού οι Ομπρέλα ή άλλως η Πέμπτη Φάλαγγα της Δεξιάς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε, τώρα μένει να μάθουμε τι πρόκειται να κάνει η Έφη Αχτσιόγλου.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Έφη Αχτσιόγλου είναι η αιτία των δεινών του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες. Λειτούργησε καταστροφικά. Υπονόμευσε από την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών, με τις άθλιες δηλώσεις της, την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αρνήθηκε την προσφορά του Στέφανου Κασσελάκη να πάρει όποια θέση θέλει, να αναλάβει όποιον ρόλο θα επιθυμούσε. Δήλωσε κουρασμένη και επανήλθε ξεκούραστη μόνο και μόνο για να βγάλει άθλιες ανακοινώσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Η Έφη Αχτσιόγλου δεν θα είναι καλό να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια και οι Ηλιόπουλος και Χαρίτσης είναι ικανοί να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για έξοδο, ίσως και την Κυριακή που μας έρχεται. Οι φήμες οργιάζουν. Η διαπλοκή, η οποία την στήριξε χωρίς επιτυχία, αφού η Αχτσιόγλου συνετρίβη στις εθνικές εκλογές, την πιέζει να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι, τουλάχιστον στις ευρωεκλογές, ώστε να κάνει όσο γίνεται μεγαλύτερη ζημιά τόσο στο κόμμα της, όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η διαπλοκή, αφού δεν κατάφερε να την εκλέξει, θέλει να ισχυροποιηθεί το ΠΑΣΟΚ και φυσικά να μακροημερεύσει στην εξουσία ο Μητσοτάκης.

Πάντως, μου λένε, ότι η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να κάνει ΚΑΙ διάγγελμα αποχώρησης. Θα πρόκειται για γραφικότητα. Θα παρακούσει τις εντολές της διαπλοκής;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ