Οργιάζουν οι φήμες για επιβολή από τους Αμερικανούς πέμπτου υποψηφίου στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος είναι – Το πειραματόζωο της πολιτικής και η περίπτωση της Έφης Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο αμερικανικός παράγοντας που επιδιώκει με… επιστημονικό και συστηματικό τρόπο να ελέγξει τα πράγματα στον χώρο της Αριστεράς και Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, προετοιμάζεται να επιβάλλει και πέμπτο υποψήφιο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Δεν θα το κάνει αυτό για να εκλεγεί ο νέος υποψήφιός μας. Εξάλλου τόσο ο Αμερικανικός παράγοντας, όσο ο Βρετανικός και η ντόπια διαπλοκή έχουν δρομολογήσει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την Ελληνίδα “Σάνα Μαρίν”.

Δεν το γράφω τυχαία. Η Φινλανδή αμερικανόδουλη πολιτικός που την μαύρισε ο λαός της Φινλανδίας και ενέπλεξε σε επικίνδυνα παιχνίδια τη χώρα της είναι το πρότυπο των “κατασκευαστών” του προφίλ της Έφης Αχτσιόγλου.

Δεν σταματούν, όμως, εκεί οι Αμερικανοί. Θέλουν να διαμορφώσουν εντελώς το τοπίο στο πειραματόζωο της πολίτικής που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το απολύτως πρόσφορο έδαφος για την ενσωμάτωση κάθε νεοφιλελεύθερης δήθεν προοδευτικής αμερικανιάς. Αντικειμενικός σκοπός είναι η εξαφάνιση της Αριστεράς. Θέλουν, αμερικανικά συστήματα, να κατασκευάσουν ένα υβρίδιο νεοφιλελευθερισμού και σοσιαλδημοκρατίας που θα ενδυθεί την προβιά της Αριστεράς με στόχο να ολοκληρωθεί το σχέδιο της παγίωσης της πολιτικής κυριαρχίας της έτσι και αλλιώς αμερικανόδουλης Δεξιάς.

Έτσι, εκείνοι που πειραματίζονται στα σκοτεινά υπόγεια της Αμερικανικής Πρεσβείας έχουν ξεκινήσει την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα κακέκτυπο του αμερικανικού δημοκρατικού κόμματος. Έχει δρόμο ακόμη. Ωστόσο οι μηχανισμοί χειραγώγησης του ελληνικού λαού έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία της μετάλλαξης του κόμματος του οποίου ηγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο με την οικοδόμηση του προφίλ της “κενής πολιτικού λόγου”, αλλά καλοχτενισμένης και υπέρκομψης Έφης Αχτσιόγλου, όσο και με την ενσωμάτωση όλων των εκδοχών του made in USA δικαιωματιστικού βόθρου.

Λοιπόν: Το πρόσωπο που με προσοχή “στήνουν” οι Αμερικανοί είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. “Ο Στέφανος ζει στο Miami των ΗΠΑ. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι ιδιαίτερα φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος σε θέματα ισότητας και κοινωνικών δικαιωμάτων”.

Δεν είναι άσχημα αυτά τα στοιχεία, αλλά εντάσσονται στο πλαίσιο της made in USA κορεκτίλας. Θα έχουμε καιρό να το αναλύσουμε το σχήμα που ετοιμάζεται.

Στο πειραματόζωο της πολιτικής οι Αμερικανοί θα επιβάλουν την Αχτσιόγλου στη βιτρίνα (προς το παρόν) και θα τοποθετήσουν ως “αντίπαλον δέος” τον Κασσελάκη ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

Εξάλλου έχει κατεβάσει πλατφόρμα η οποία θα επιβληθεί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Και το ΠΟΠΟΛΟ θα συμμετέχει στο ΠΕΙΡΑΜΑ πιστεύοντας ότι στηρίζει την ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ποια; Όχι την αντιιμπεριαλιστική. Όχι την πατριωτική. Όχι αυτή που γνωρίζαμε. Ένα υβρίδιο, ένα κακέκτυπο…

ΥΓ: Δεν μου κάνει εντύπωση που και στην περίπτωση του Κασσελάκη, οι Δεξιοί αποθέωσαν την εμφάνισή τους. Μάλλον επειδή τους θυμίζει κάτι από τα δικά τους. Ασε που είναι και Αμερικανοτραφής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ