Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τον θρίαμβο: «Έγινε το πρώτο βήμα για να έχει ο τόπος σύντομα μια προοδευτική κυβέρνηση» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, οι οποίες έγιναν την Κυριακή (17.9.2023), παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τις δηλώσεις τους εκφράζοντας τη λύπη του για το τραγικό τροχαίο στη Λιβύη στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής διάσωσης.

«Τα συλλυπητήριά μου για τους ανθρώπους που χάσαμε στη Λιβύη και τη σκέψη μου είναι στις οικογένειες των ανθρώπων που αγνοούνται».

«Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές σε αυτή την διαδικασία όχι μόνο όσους δούλεψαν για τη δική μας καμπάνια αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν στις επιτροπές. Ήταν μια απρόσμενα μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Ήταν ένα πρώτο βήμα για να έχει προοδευτική κυβέρνηση η χώρα.

Όπου είχα πάει τις τελευταίες εβδομάδες – ειδικά την πρώτη εβδομάδα, ο κόσμος μού έλεγε “να αντέξεις!” λόγω των επιθέσεων από τα συστήματα, τα οποία όλοι γνωρίζετε. Τη δεύτερη εβδομάδα μού έλεγε “είσαι η ελπίδα μας”. Θέλω να τους πω ότι η ελπίδα είμαστε όλοι μαζί. Για να γίνει η ελπίδα πράξη, θα πρέπει να επιστρέψουμε την επόμενη Κυριακή. Γιατί η κυβέρνηση που έχουμε δεν εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου επαρκώς. Σας ευχαριστώ, πάμε για τη νίκη.»

Δείτε την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τον α’ γύρο των εκλογών:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ