Οι ολιγάρχες που ήταν… alter ego της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα βγάλουν στη φόρα τα μυστικά και απόκρυφα των βουλευτών και υπουργών που θέλουν να δαγκώσουν το χέρι που τους τάισε

Η Πυθία αποκαλύπτει

Οι πρόσφατες συνταρακτικές αποκαλύψεις της εφημερίδας “Το Βήμα” για το έγκλημα των Τεμπών και η απάντηση της κυβέρνησης που κάνει λόγο για “οργανωμένα συμφέροντα που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την πορεία της χώρας”, αποκαλύπτουν το ρήγμα στη σχέση της κυβέρνησης με κάποια από τα εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τμήμα του επιχειρηματικού και οικονομικού συμπλέγματος συμφερόντων που ανέδειξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία της χώρας, αλλάζει στάση για λόγους που έχουν να κάνουν με τα δικά του συμφέροντα και την αθέτηση υποσχέσεων από το σημερινό σύστημα εξουσίας. Και απειλεί να γκρεμίσει την κυβέρνηση.

Τα επιχειρηματικά αυτά συμφέροντα ελέγχουν σειρά από κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς. Ας μην κρυβόμαστε, κάποιοι έγιναν βουλευτές και υπουργοί με την χορηγία συγκεκριμένων ολιγαρχών. Τώρα κάνουν την κίνηση να δαγκώσουν το χέρι που τους τάιζε και θα το πληρώσουν. Στον τέλος “οι Σουλτάνοι σκοτώνουν τους υποτακτικούς τους”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τις ευρωεκλογές τα επιχειρηματικά συμφέροντα που ήταν… ALTER EGO της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα βγάλουν σκελετούς από την ντουλάπα. Θα βγάλουν στη φόρα στοιχεία συνταρακτικά που θα οδηγήσουν σταδιακά στο γκρέμισμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα τερματίσουν πολιτικές καριέρες. Η Μαύρη Λίστα είναι έτοιμη.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ