Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που ρίχνει στην πιάτσα το «σύστημα Μαρινάκη» – Σοκαριστικό ποσοστό της ΝΔ, δύσκολα τα πράγματα για ΣΥΡΙΖΑ, έκπληξη από Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Η ιστοσελίδα powergame.gr, του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, στενού φίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνει στη δημοσιότητα… τα αποτελέσματα μυστικών δημοσκοπήσεων, τις οποίες τις βρίσκω τραβηγμένες. Και ο πανικός της ΝΔ για την επίτευξη της αυτοδυναμιας επιβεβαιώνει ότι είναι υπερβολικές.

Σε κάθε περίπτωση έχουν ενδιαφέρον.

Δείτε τι γράφει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα:

Μεγάλο πονοκέφαλο έχουν αρχίσει και προκαλούν τα μετεκλογικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, αφού τις τελευταίες μέρες καταγράφουν αυξημένες και δη απευθείας μετακινήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα, και σε απόλυτους αριθμούς, καταγράφουν ένα ποσοστό που προσεγγίζει το 2%. Μάλιστα, αθροιστικά το κόμμα της Ζωής πλέον προσεγγίζει το 5%. Στην Κουμουνδούρου φοβούνται ότι όσο οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν ότι η Πλεύση ανεβαίνει, τόσο θα αυξάνονται και οι απευθείας μετακινήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχοντας ως δεδομένα όλα αυτά, πρέπει να σας πω ότι ο πρόεδρος Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις προκειμένου να βγει και να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου.

Δείτε εδώ τι αποκαλύπτουν οι δημοσκοπήσεις των Πρεσβειών

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ