Οι λεπτομέρειες της πρότασης του ΣΚΑΪ στην Αναστασία Γιάμαλη (vid)

Στην εκπομπή, “Καλύτερα Δε Γίνεται”, του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αναφέρθηκαν στην πρόταση του ΣΚΑΪ στην δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη.

Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στην πρόταση που απηύθυνε ο ΣΚΑΪ στην παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο, η Αναστασία Γιάμαλη φαίνεται ότι έχει κάνει το πρώτο ραντεβού για να εξετάσουν το ενδεχόμενο ένταξής της στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Σε επίπεδο σχολιασμού, φαίνεται ότι ο ΣΚΑΪ θέλει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο κοινό με την έλευση της Νατάσσας Γιάμαλη. Η πρώτη σκέψη είναι η Νατάσσα Γιάμαλη να αποτελέσει παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή “Σήμερα”. Αυτό φυσικά αν χρειαστεί ο Άκης Παυλόπουλος να μετακινηθεί στην πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακού, με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά στην Ευρωβουλή. Βέβαια, ο ΣΚΑΪ είχε την πρόθεση να διατηρήσει τον Γιώργο Αυτιά στη θέση του, διατηρώντας τόσο την ιδιότητά του ως παρουσιαστή όσο και εκείνη του Ευρωβουλευτή .

Αν γίνει αυτό, τότε υπάρχει η περίπτωση η Αναστασία Γιάμαλη να αποκτήσει τη δική της ενημερωτική/κοινωνική εκπομπή, ενεργοποιώντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο, μετά από πολλά χρόνια, απογευματινή ενημερωτική ζώνη στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ