Οι δημοσκοπήσεις του Μεγάρου Μαξίμου για τον Στέφανο Κασσελάκη – Δείτε τι αποκαλύπτει ο Δήμος Βερύκιος για την αγωνία του Μητσοτάκη

Διαβάστε τι γράφει ο Δήμος Βερύκιος στο ieidiseis.gr:

Από σήμερα το Μαξίμου αρχίζει να «μετράει» Κασσελάκη! Η αγωνία έκδηλη καθόλο το Σαββατοκύριακο στην πρωθυπουργική παρέα. Έντονος προβληματισμός αλλά και φόβος μήπως αποφέρει αντίθετα αποτελέσματα η στρατηγική αποδόμησης του Κασσελάκη που ενορχηστρώθηκε από τον κυβερνητικό μηχανισμό και τα εργαλεία (ΜΜΕ) που χρησιμοποιεί.

Στο πρωθυπουργικό περιβάλλον διαπιστώνουν ότι ο Κασσελάκης αποδομεί επιτυχώς ένα προς ένα τα επιχειρήματα και τα επικριτικά σχόλια και αντικρούει τις επιθέσεις που δέχεται από τα συστημικά Μέσα καθώς παρεμβαίνει αστραπιαία στα Social Media διαθέτοντας επικοινωνιακό χάρισμα.

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου η άποψη που φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος είναι ότι: «Οι επιθέσεις προς τον Κασσελάκη τον καθιστούν κυρίαρχο παίχτη στην εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ. Ας αρχίσουμε να τον μετράμε και «βλέποντας και κάνοντας»…

Εξυπακούεται ότι μαζί με τον Κασσελάκη θα μετρηθούν από το Μαξίμου και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σαφές ότι στο Μαξίμου επουδενί επιθυμούν νίκη Κασσελάκη διότι πρωτίστως θα αναγκαστούν να αλλάξουν στρατηγική απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όχι μόνο καθ´ ότι ο Κασσελάκης δεν απευθύνεται σε αμιγώς κομματικό ακροατήριο αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία των πολιτών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ