Νίκος Παππάς: Τιμή μου και καμάρι μου η καταδίκη από το Ειδικό Δικαστήριο

Για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, την διεύρυνση αλλά και την διαδικασία για την εκλογή προέδρου μίλησε ο Νίκος Παππάς.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που εκλεγεί και δεχθεί επίθεση από την Δεξιά για την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο. «Τιμή μου και καμάρι μου (σ.σ. που έχω καταδικαστεί). Τιμή μου και καμάρι μου. Εγώ συγκρούστηκα με συμφέροντα. Προάσπισα το δημόσιο συμφέρον. Έφερα λεφτά στα δημόσια ταμεία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορεί να κρίνει και ο κόσμος», είπε στο Attica ο Νίκος Παππάς.

Και συνέχισε: «Πρέπει να το γνωρίζει και ο προοδευτικός κόσμος δεν υπάρχει δρόμος σπαρμένος με ροδοπέταλα σε έναν ευχάριστο απογευματινό περίπατο προς τη διακυβέρνηση της χώρας. Θα είναι ένας δρόμος δύσκολος. Θα είναι ένας δρόμος με συγκρούσεις πολλές φορές και με την ΝΔ και με τα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετεί. Και θα πρέπει να στείλουμε και ένα μήνυμα ότι αυτές τις συγκρούσεις είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε».

Για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι το κόμμα «κοινωνικά πέτυχε μία διεύρυνση την οποία δεν την εισήγαγε στην εσωτερική του λειτουργία και δομή του». Ωστόσο σημείωσε ότι «δεν είμαστε δικαιολογημένοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι παρά πολλά τα 10 χρόνια και δεν δικαιολογείται να έχουμε διστάσει τόσο πολύ να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Από το 2019 και μετά διστάσαμε». Όπως ανέφερε ο μετασχηματισμός «μάγκωσε» σε μία διαδικασία παραλυτικών ισορροπιών που είναι «η απόλυτη συνταγή αποτυχίας».

Για τα ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι θα γίνει «δυστυχώς ένα», αν και ο ίδιος πρότεινε να γίνουν δύο τηλεμαχίες. Επιπλέον ανέφερε ότι είναι άδικο όλοι οι υποψήφιοι να εμφανίζονται χωριστά στα κανάλια και να μην βρίσκουν χρόνο για να συζητήσουν όλοι μαζί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...