Νέες αθλιότητες κατά του Periodista.gr και σεξιστικός οχετός από τον Πετρόπουλο που θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη – Του απάντησαν όπως έπρεπε Χατζής, Παναγιωτόπουλος και Κοραή (vid)

Periodista

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο υπάλληλος των κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Πετρόπουλος, εξαπέλυσε τις προάλλες ασύλληπτες ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος του Δημήτρη Μπεκιάρη και του PERIODISTA.GR.

Ενδεικτικά, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές που εξαπέλυσε για τον Δημήτρη Μπεκιάρη και το PERIODISTA.GR, είναι: “πληρωμένη σαβούρα” και “νούμερο”.

Για τις παραπάνω ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές έχουμε δώσει ήδη εντολή στους νομικούς μας να πράξουν όσα πρέπει.

Όμως, ο υπάλληλος των κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε στον τηλεοπτικό σταθμό ONE και στην εκπομπή One Talk του Τάκη Χατζή, όπου μεταξύ άλλων συκοφαντικών αναφορών είπε και το εξής “Έχει περίοδο το Periodista”. Αρχικά να ενημερώσουμε ότι Periodista θα πει “δημοσιογράφος” στην ισπανική γλώσσα.

Από εκεί και πέρα δηλώνουμε ότι μείναμε κυριολεκτικά άφωνοι με τον σεξιστικό οχετό που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές. Και αναρωτιόμαστε: Ο ΣΥΡΙΖΑ, στα κομματικά MME του οποίου εργάζεται αυτός ο κύριος, θα βγάλει ανακοίνωση; Θα καταγγείλει τον σεξιστικό οχετό του εργαζόμενου στα κομματικά του ΜΜΕ; Θα καταγγείλει την αναφορά του Ανδρέα Πετρόπουλου που προσβάλει κάθε γυναίκα;

Η συγκεκριμένη αναφορά μας θύμισε χρυσαυγίτικου τύπου επιθέσεις που έχουμε δεχτεί στο παρελθόν. Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με αυτού του τύπου τον “χρυσαυγιτισμό” που εκδηλώθηκε μέσα από τα λεγόμενα του Ανδρέα Πετρόπουλου;

Δείτε το βίντεο από το 8.30 και μετά και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Δείτε πως του απάντησαν όπως έπρεπε ο Τάκης Χατζής, ο Νίκος Παπαναγιωτόπουλος και η Χριστίνα Κοραή Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ