Νέες αδιανόητες προκλήσεις από τη Sun για το ΑΕΚ – Μπράιτον: «Η μεγαλύτερη ληστεία στην Αθήνα μετά τα μάρμαρα που πήρε ο Έλγιν»

Η βρετανική εφημερίδα Sun σχολίασε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τη νίκη της Μπράιτον στην έδρα της ΑΕΚ (1-0), χρησιμοποιώντας το επίκαιρο θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα και της κλοπής που είχε κάνει ο Λόρδος Έλγιν.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην OPAP Arena, κόντρα στην Μπράιτον, όμως της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην επίθεση και η… τύχη, με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια γνώμη είχε και ο αγγλικός Τύπος, με τα βρετανικά Μέσα να παραδέχονται την ανωτερότητα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, η Sun χρησιμοποίησε ένα επίκαιρο θέμα, για να σχολιάσει το ματς. Η γνωστή εφημερίδα παρομοίασε την επικράτηση της Μπράιτον με ληστεία, και με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα και το ραντεβού Σούνακ – Μητσοτάκη που ακυρώθηκε, την χαρακτήρισε την πιο κραυγαλέα που έγινε στην Αθήνα, από αυτή που έκανε ο Έλγιν!

«Η Μπράιτον πραγματοποίησε την πιο κραυγαλέα ληστεία στην Αθήνα από τότε που ο Λόρδος Έλγιν γλίστρησε με μερικές χιλιάδες τόνους μάρμαρο πριν από περισσότερα από 200 χρόνια», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο στην έντυπη μορφή της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ