Νέα παρέμβαση Τσίπρα: Υπάρχει στρατηγική για μέγιστη δυνατή ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη

Να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε ευθέως ο Γιώργος Τσίπρας, όσα στελέχη θεωρούν ότι το κόμμα έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1, έκανε λόγο για στρατηγική που ακολουθούν ορισμένα στελέχη που έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προκληθεί η μέγιστη δυνατή ζημιά στο κόμμα.

«Έχουν ακουστεί αυτά και μπορεί να ακουστούν και άλλα το θέμα είναι πως τεκμαίρονται όλα αυτά. Ειδικά για τα οικονομικά παράκεντρα γνωρίζετε ότι από τότε που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να έχει παίξει σε πρωινάδικα για διάφορους λόγους, αλλά γενικά δεν θα έλεγα ότι έχει στήριξη των media, άλλοι είχαν στήριξη. Αυτό είναι ένα ακόμα επιχείρημα, αν είναι τόσο δεξιός, όπως λένε και θέλει να βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ ως μια δεξιά σοσιαλδημοκρατία κάπως θα φαινόταν αυτό, νομίζω ότι συνεχίζει να δέχεται πόλεμο και από τον χώρο των media και αυτό λεει πολλά. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται όταν δεν τεκμαίρονται καταντάνε αστείο από ένα σημείο και μετά», απάντησε σχολιάζοντας την άποψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζεται από κάποια παράκεντρα που λειτουργούν εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές αυτό το οποίο βλέπουμε είναι ότι δεν υπάρχει αποδοχή της δημοκρατικής διαδικασίας της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, μόλις πριν ένα μήνα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα, δεν είναι ότι έχει περάσει ένας χρόνος έχει δείξει δείγματα γραφής τέτοια, ότι συμβαίνει κάτι άλλο και ότι κορόιδεψε τον κόσμο και τα λοιπά δεν αποδέχτηκαν την εκλογή από την πρώτη μέρα, απλώς περιμένανε τον δεύτερο γύρο των εκλογών να του χρεώσουν την όχι πολύ καλή καταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά ξεκίνησαν την ομοβροντία. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει μια στρατηγική να προκληθεί η μέγιστη δυνατή ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, διότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν. Αυτό αντιμετωπίζεται με διαζύγιο, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εφόσον οι ίδιοι λένε ότι έχουν αποφασίσει να φύγουν, έχει ανακοινωθεί ακόμη και το όνομα του νέου κόμματος, το τίμιο θα ήταν να αποχωρήσουν οι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε διαδικασίες», πρόσθεσε απαντώντας σε όσους ζητάνε την παραίτηση Κασσελάκη,

«Δεν είναι το θέμα οι διαγραφές, πρέπει να χωρίσουμε. Όταν δεν υπάρχει κανένα έδαφος συζήτησης, χωρίζεις», τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάει για διάλυση, για αποχώρηση ή έστω διάσπαση μπορεί να πάει, σε διάλυση δεν θα πάει», πρόσθεσε.

Τέλος, ερωτηθείς εάν πρέπει να παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που μπορεί να χάρηκαν από την παραίτηση του ζητούν την παρέμβαση του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...