Νέα δημοσκόπηση σοκ για ΣΥΡΙΖΑ – Το στοιχείο που τρομοκράτησε το Μαξίμου (pics)

Μεγάλο προβάδισμα διατηρεί το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει νέα μείωση των ποσοστών του, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ: 30,5% ΠΑΣΟΚ:12,5% ΣΥΡΙΖΑ: 11,5% ΚΚΕ: 8,5% Ελληνική Λύση: 6,5% Νίκη 3% Σπαρτιάτες 3% Πλεύση Ελεύθερίας 2,5% Νέα Αριστερά 2% ΜέΡΑ25 2%

Υπέρ των αιτημάτων των αγροτών είναι το 68% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των αιτημάτων με μολις το 13% να απαντά αρνητικά.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά στην έγκριση των ΗΠΑ για την αγορά των F-35, το 62% βλέπει θετικά την απόκτηση των πολεμικών αεροσκαφών με το 29% να είναι αρνητικό.

Η χθεσινή δημοσκόπηση της Pulce (ΣΚΑΪ), ήταν όμως πραγματικό χαστούκι για το Μέγαρο Μαξίμου, αφού η συντριπτική πλειονότητα των ερωτηθέντων, στέκεται στο πλευρό των αγροτών και σε ποσοστό 68% χαρακτηρίζει δίκαια τα αιτήματά τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Σοκ για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγάλη έκπληξη που δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...