Μπαράζ μεταγραφών στα media – Ποιοι έφυγαν από documento και ΣΚΑΪ – Που πηγαίνει ο σύντροφος της Αναστασοπούλου – Tι συμβαίνει μετά τη συντριβή Τσίπρα

Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra πήγε ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός που αποχώρησε πρόσφατα από το από το Documento. Ο Αραβαντινός θα πιάσει στασίδι μόνιμα και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη.

****Το Open ενισχύει τον ενημερωτικό του τομέα εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κολοκυθά. Δημοσιογράφο, με κατάρτιση και επιτυχημένη διαδρομή στο Mega και στον ΣΚΑΙ, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη των ενημερωτικών εκπομπών.

****Απολύσεις και περικοπές στη «Sportday» ενόψει. Το πλάνο του διαχωρισμού εφημερίδας και site δεν περπάτησε, εδώ και μια διετία που τέθηκε σε εφαρμογή.

****

Ανακατατάξεις στα μίντια και ειδικά στα ΜΜΕ που στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ. Το τοπίο θα αλλάξει δραστικά μετά τις δύο συντριπτικές ήττες του κόμματος στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου αλλά και την αιφνιδιαστική παραίτηση Τσίπρα.

****

 Το θέμα βέβαια είναι και τι θα γίνει με τα Μέσα -κυρίως εφημερίδες- που στήριξαν τη ΝΔ και έχουν πολύ χαμηλές εως «αόρατες» κι ανύπαρκτες κυκλοφορίες. Τώρα που εκπλήρωσαν τον σκοπό τους θα συνεχίσουν άραγε να εκδίδονται και να ενισχύονται από την κυβέρνηση; Θα δείξει…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...