Μπαράζ αναρτήσεων από τον Ευάγγελο Αντώναρο για την κατάρρευση Μητσοτάκη και ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και τα άθλια ψέματα των υπουργών (pics)

Σε διαδοχικές παρεμβάσεις του ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει τα ακόλουθα:

Μητσοτάκης και Χρυσοχοιδης κοροϊδεύουν τον κόσμο. Το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι στα τάρταρα. Οι ψεύτικες υποσχέσεις δεν πείθουν καμία και κανένα πια. Η κατάρρευση της δημοσκοπικής απήχησης της κυβέρνησης είναι αισθητή από όλους. Από τη συζήτηση στην Επόμενη Μέρα (action 24) στην οποία πήρα μέρος.

Και συνεχίζει σε άλλη ανάρτηση:

Εδώ και μερικους μήνες υποστηρίζω – “διαβάζοντας” τις εξελίξεις — ότι ο Μητσοτάκης θα φύγει ξαφνικά. Κι ότι στο πόδι του ως πρωθυπουργό θα αφήσει, με την κοινοβουλευτική διαδικασία που προβλέπεται, τον Κωστή Χατζηδάκη. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα γίνει αυτό με αφορμή την μετάβαση του Μητσοτάκη στην προεδρία της Ευρωπ.Επιτροπής ως διαδόχου της Ούρσουλα όπως γράφει η αυριανή Κυριακ. Δημοκρατία. Πολύ θα το ήθελε ο ιδιος. Αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τετοιο. Για πολλούς λόγους που δεν είναι της στιγμής. Ο Μητσοτάκης όμως θα θελήσει να φύγει για να μην τον πλακώσει το οικονομικό τσουνάμι που έρχεται με τα χάλια των δημοσίων οικονομικών που το Μαξίμου και ο ιδιος προσπαθούν να ωραιοποιήσουν. Αλλά και λόγω του βάρους που προκαλούν στη λειτουργία της κυβέρνησης οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για το προδιαγεγραμμένο εγκλημα των Τεμπών. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει ήδη. Αλλά οι αποφασιστικες της φάσεις θα εξελιχθούν μετά τις ευρωεκλογές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ