«Μου ευχήθηκαν από περιοδικά να πεθάνω…» – Σοκάρει ο Γιώργος Καραμίχος (vid)

Σοκάρει ο Γιώργος Καραμίχος. Για την πορεία του ως ηθοποιός αλλά και τη σχέση του με την οικογένειά του μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος, αναφερόμενος στα 10 χρόνια που απείχε τόσο από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση.

«Μου ευχήθηκαν από περιοδικά να πεθάνω…»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα», ο ηθοποιός αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- μια ανάρμοστη συμπεριδφορά εκ μέρους ενός περιοδικού με το οποίο είχε συνεργαστεί.

«Δεν ξέρω αν θα κάνω και κάτι άλλο στην τηλεόραση, θέλω να διατηρώ την αίσθηση ελευθερίας μέσα μου. Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με τα μίντια, με έχουν βρίσει. Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω γιατί καθυστέρησα στη φωτογράφιση, λόγω γυρισμάτων που είχα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να κάνω θέατρο και τηλεοπτικά γυρίσματα παράλληλα, αισθάνομαι ότι αδικώ τους ρόλους και δεν θέλω καμία έκπτωση. Είναι πιο σωστό για τους συναδέλφους μου να μοιράζονται οι δουλειές, τα ποσά και οι ρόλοι. Είμαστε μικρή αγορά. Απείχα 10 χρόνια από το θέατρο και την τηλεόραση στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική» είπε στη συνέχεια, ενώ μιλώντας για τα παιδιά του πρόσθεσε:

«Όσο ο γιος μου ήταν μικρός δεν του είχαμε πει ποτέ «μη», ήταν ένα πείραμα που λειτούργησε. Όταν είναι υπερβολικά τα όρια προς ένα παιδί, δεν υπάρχει χώρος να ανθίσει η αγάπη. Η κόρη μου με έχει εκπαιδεύσει για τον γιο μου και ο γιος μου για ό,τι άλλο έρθει στη ζωή μου. Στο κομμάτι της πατρότητας με δυσκόλεψε περισσότερο να είμαι παρών που είναι το μέλημα μου».

Τέλος, αναφέρθηκε για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε την αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

«Όταν ήμουν πιο μικρός προφανώς είχα νιώσει έπαρση και προσπαθούσα να τη διαχειριστώ. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να φερθώ σαν ψώνιο σε κάποιους, αυτό το κρίνουν οι άλλοι» τόνισε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ