Μοναδικό βίντεο μεγάλης διάρκειας από την άγρια επίθεση των Κροατών και Ελλήνων δολοφόνων – ναζί χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Αποκλειστικές εικόνες από τα άγρια επεισόδια που προκάλεσαν Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν, στα χέρια των οποίων βρήκε μαρτυρικό θάνατο ο 29χρονος φίλαθλος Μιχάλης Κατσουρής, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, φέρνει στο «φως» η ιστοσελίδα newsbreak.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, οι χούλιγκαν με κουκούλες και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πραγματοποιούν επίθεση με στυλιάρα και μαχαίρια, ένα εκ των οποίων αποτελείωσε τον 29χρονο Μιχάλη.

Ένα χτύπημα με μαχαίρι στο μπράτσο που βρήκε αρτηρία, οδήγησε στον θάνατο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας τον 29χρονο από την Ελευσίνα, ο οποίος χθες το βράδυ βρισκόταν έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, όταν είδε ξαφνικά ένα τσούρμο εκατοντάδων μανιασμένων χούλιγκαν να κάνουν «ντου», να σπάνε μαγαζιά και να χτυπούν όποιον έβρισκαν στο δρόμο τους.

Οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερωθεί πλήρως, είχαν στα χέρια τους οπτικοακουστικό υλικό, είχαν λάβει προειδοποιήσεις για την άφιξη των επικίνδυνων οργανωμένων οπαδών, ενώ είχαν στη διάθεσή τους και συγκεκριμένες πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, οι οργανωμένοι χούλιγκαν έφτασαν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσαν νέο αιματοκύλισμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ