Μια θλιβερή φιγούρα κυκλοφορούσε σαν την άδικη κατάρα στους διαδρόμους του Mega Channel μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Είναι μια ψυχούλα, δημοσιογράφος στα ΜΜΕ του Μαρινάκη που τον φωνάζουν και “Μητσάρα της δημοσιογραφίας”, επειδή όπου βλέπει κάποιον διάσημο ή τέλος πάντων “επώνυμο” πάει δίπλα του για να βγάλει φωτογραφία.

Αυτή η ψυχούλα, νόμισε τα τελευταία χρόνια ότι είναι παράγοντας της πολιτικής, πνευματικής και δημοσιογραφικής ζωής. Όχι επειδή κάνει κάποιο σοβαρό ρεπορτάζ ή επειδή κάνει αξιόλογες αναλύσεις ή γράφει κάποιο σοβαρό βιβλίο, αλλά επειδή νομίζει ότι ασκεί επιρροή μέσω των social media.

Αν και του αρέσει ο Στάλιν, τελευταία βρέθηκε με διαφόρους τρόπους κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Παλιά ψήφιζε ΚΚΕ. Τώρα με τις παρεούλες που κάνει σε διάφορα παρακμιακά μπαρ της πρωτεύουσας μπορεί και να αλλαξοπίστησε.

Πίστευε ότι με έναν ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό θα παραγόντιζε. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε και το όνειρο έσκασε σαν φούσκα. Μαθαίνουμε ότι και το επαγγελματικό του μέλλον δεν θα είναι καλό. Αλλά αυτή είναι η τύχη εκείνων που μπερδεύουν την αληθινή ζωή με τα social media και βγάζουν γλωσσίτσα δεξιά αριστερά συκοφαντώντας ανθρώπους.

Μετά τα exit polls, τα πουλάκια που έχουμε και κελαηδούν στα ΜΜΕ του Μαρινάκη, μας… έδειξαν μία εικόνα ενός ανθρώπου (του Σταλινικού, που νόμιζε ότι έγινε παράγοντας) που ήταν σαν κλαμμένο… παιδί.

Κρίμα. Μπορεί να έπνιξε τον πόνο του σε κάποιο παρακμιακό μπαρ, παρέα με τον Μπάτμαν ή άλλους σούπερ ήρωες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...