Με συνταγή Μητσοτάκη η Αχτσιόγλου κάνει ότι έκαναν η διαπλοκή και τα υπόγεια της ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα

Με συνταγές που χρησιμοποίησε το σύστημα Μητσοτάκη και ο μηχανισμός προπαγάνδας των υπόγειων της ΝΔ, προσπαθεί να ανακάμψει η Έφη Αχτσιόγλου μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής και τη διαφαινόμενη ήττα της ερχόμενης Κυριακής.

Έτσι προσπαθεί να εργαλειοποιήσει το σαρδάμ του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό, ενώ την ίδια ο διαδικτυακός βόθρος που την στηρίζει βάλει κατά του συνυποψηφίου της, ακριβώς με τον τρόπο που η Ομάδα Αλήθειας, το σύστημα Μητσοτάκη και ο Δεξιός διαδικτυακός υπόκοσμος αναπαρήγαγαν τα σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν μας κάνει εντύπωση. Εξάλλου η στήριξη του συστήματος Μητσοτάκη στην Έφη Αχτσιόγλου είναι γνωστή. Δεν είναι κάτι καινούριο.

«Χτες έκανα μια δήλωση για τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν και τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για το Κυπριακό. Σε αυτήν, κάλεσα και τον Στέφανο Κασσελάκη να τοποθετηθεί πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το ίδιο απόγευμα θα διατύπωνε την καινοφανή άποψη ότι η κατεχόμενη Κύπρος είναι «κρατίδιο τους» ( δηλ. των Τούρκων)», τονίζει σε γραπτή δήλωσή της η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου
 
Η ίδια σημειώνει πως «πρόκειται για ένα σοβαρότατο σφάλμα. Σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια για ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει».  
 «Πέρα από τα συνθήματα, η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα, επάρκεια και γνώση. Και αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για την εξωτερική μας πολιτική» αναφέρει.  

«Φαντάζομαι ο κύριος Κασσελάκης θα ανακαλέσει τη δήλωση του. Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για το καλό όλων μας» σχολιάζει η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ