«Με προβλημάτισε…» – Το ξανασκέφτεται η Έλενα Ακρίτα για Αχτσιόγλου μετά τις χυδαίες δηλώσεις

Αποστάσεις από την Έφη Αχτσιόγλου και τη δήλωσή της περί «θολών νερών» πήρε, τη Δευτέρα (18/09), η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε υποστηρίξει την κ. Αχτσιόγλου στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία. «Πρέπει να ακούσουμε το 46%» είπε χαρακτηριστικά όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Με προβλημάτισε λίγο η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου μετά τα αποτελέσματα, που χαρακτήρισε “θολό” το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να βγεις και να πεις ότι είναι “θολό” το 46%. […] Αν το 46% ψήφισε τον κ. Κασσελάκη, εγώ θέλω να το ακούσω αυτό το πράγμα» είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορούμε – και αυτή ήταν η ένστασή μου με την Έφη Αχτσιόγλου να απαξιώνουμε το 46%». Μάλιστα, η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ερωτηθείσα για τη στάση της στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, απάντησε με νόημα: «Δεν είμαι πολιτικός. Θεωρώ ότι ένα από τα προσόντα του πολιτικού θα πρέπει να είναι να ακούει την κοινή γνώμη. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μέχρι την Κυριακή. […] Όλα θα τα σκεφτώ, θα ανακοινώσω την απόφασή μου πριν από τις εκλογές».

Επίσης, σχολιάζοντας γενικότερα τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό γεγονός να προσέρχονται 147.000 πολίτες και να στήνονται μάλιστα στις ουρές αναμονής για να λάβουν μέρος στη διαδικασία, λίγους μήνες μόνο μετά τη βαριά ήττα του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές. Η Έλενα Ακρίτα τόνισε πως υπάρχουν προβλήματα και βλαπτικές συμπεριφορές στον ΣΥΡΙΖΑ που κρύβονταν κάτω από το χαλί και κάλεσε όλους «να ακούσουν» τι έχουν να πουν οι ψηφοφόροι που έδωσαν την πρωτιά στον κ. Κασσελάκη, χωρίς να ενδίδουν στην απαξίωση και τον φανατισμό για τις εσωκομματικές διαφωνίες.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., η Έλενα Ακρίτα σχολίασε: «Δεν δαιμονοποιώ τη διάσπαση τόσο πολύ. Όχι μοιρολατρικά “que sera sera”, αλλά πιστεύω ότι αν είναι υγιές, έχει ξαναγίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Λαφαζάνη και δεν πάθαμε τίποτα εδώ που τα λέμε. Παρ’ όλα αυτά, οι διασπάσεις δεν είναι πάντα για κακό, όπως όταν η γατούλα κάνει κακάκια και τα κρύβει κάτω απ’ το χαλί,-γιατί κακά τα ψέματα, έχουμε κακάκια κάτω απ’ το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ, το λέω ευθαρσώς!»

Ακόμα, η κ. Ακρίτα είπε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο τέως πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, υποστήριξε την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη ή οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα.

ΠΗΓΗieidiseis.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ