Με κομμένη την ανάσα η Ελλάδα παρακολουθεί την σύγκρουση – Σάλος με την απάντηση του Βελόπουλου στον Αλαφούζο (pic)

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέστησε δηλωτικό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του Κυριάκου Βελόπουλου για λαθρεμπόριο.

Δείτε την απάντηση του Βελόπουλου:

Απάντηση της ΕΛ στον κ. Αλαφούζο

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ που επί πέντε χρόνια λοιδορούσε και φίμωνε την Ελληνική Λύση, όπως και τον πρόεδρο και τους βουλευτές οι οποίοι δεν εμφανίζονταν στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, (γεγονός που συνιστά παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας), σήμερα, «αλαφιασμένος» ανακοίνωσε την πρόθεση του να προσφύγει στη δικαιοσύνη, κάτι που φυσικά ουδέποτε έκανε η Ελληνική Λύση, παρά τα όσα υπέστη από τα ΜΜΕ του κύριου Αλαφούζου.

Εμείς θεωρούμε πως η πολιτική και η δημοσιογραφία, συνιστούν λειτουργήματα των οποίων η «τέλεση» δεν γίνεται εντός των δικαστικών αιθουσών. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το περιεχόμενο της αναφοράς του προέδρου της Ελληνικής Λύσης το οποίο προφανώς δεν έγινε κατανοητό από τους «κακούς» συμβούλους του κ. Αλαφούζου: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, απαίτησε από τον πρωθυπουργό την πάταξη του λαθρεμπορίου πετρελαίου στο Λακωνικό κόλπο. Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Βελόπουλος στηλίτευσε το γεγονός ότι οι καταστροφικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είτε πρέπει να αρθούν για να αγοράσουμε πλέον φτηνό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, είτε να επιβληθούν και σε εφοπλιστές όπως ο κ. Αλαφούζος που μετέφεραν Ρωσικό πετρέλαιο, χωρίς να υπόκεινται σε κυρώσεις! Παραπέμπουμε τον κ. Αλαφούζο στα σχετικά δημοσιεύματα των New York Times και του δημοσιογραφικού οργανισμού Investigate Europe τον Φεβρουάριο του 2023.

Εάν ο κύριος Αλαφούζος και οι συνεργάτες του δεν έχουν υπ’ όψιν τους τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, πολύ ευχαρίστως να τους τα αποστείλουμε. Η «ευαισθησία» του κ. Αλαφούζου λοιπόν είναι «εκπρόθεσμη» και πολιτικώς επιλεκτική, καθώς τα δημοσιεύματα των διεθνών μέσων έχουν συμπληρώσει 9 ολόκληρους μήνες. Κοινώς, «ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκεν μῦν». Εκτός εάν ο κ. Αλαφούζος αναγνώρισε τον εαυτό του στην έτερη καταγγελία του Κυριάκου Βελόπουλου για την διενέργεια λαθρεμπορίου στον Λακωνικό κόλπο. Παρόλαυτα εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που αγωνίζονται απόψε για την Ελλάδα. #βελοπουλος

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ