Με εντολή Τσίπρα μεγάλη ιστοσελίδα τα βρήκε με τον Κασσελάκη και σταμάτησε να στηρίζει την Αχτσιόγλου – Αποκαλύψεις για εταιρεία δημοσίων σχέσεων πρώην συνεργάτη του Τσίπρα και νυν της Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στείλει ήδη τα μηνύματά του στους αποστάτες. Αρχικά με την παραμονή του στον ΣΥΡΙΖΑ που πρόδωσαν τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι καρεκλοκένταυροι. Ακολούθως με την παρουσία του στην ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει και κάτι ακόμη.

Μεγάλη ιστοσελίδα, η οποία είχε στηρίξει με πάθος, τα προηγούμενα χρόνια τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια ήταν φιλική προς την Έφη Αχτσιόγλου έχει αλλάξει ρότα ξανά και στηρίζει πλέον τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα τα έχει βρει με τον Στέφανο Κασσελάκη και αναμένεται να κάνει και αποκαλύψεις για το σύστημα Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε σημαντική παρέμβαση πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ωστόσο είναι κολλητός του Δημήτρη Τζανακόπουλου και εξακολουθεί και συμμετέχει στο επιτελείο του ζεύγους Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου και μετά την αποστασία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προαναγγέλλει αποκαλύψεις για εταιρεία δημοσίων σχέσεων στην οποία συμμετείχε συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι σήμερα στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου.

Χαμός!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...