Μεσολόγγι: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε πως βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται η μυστηριώδης δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, η οποία προκαλεί σοκ στο Μεσολόγγι. Ο κύριος ύποπτος, ένας κρεοπώλης ηλικίας 50 ετών, κρατείται και ανακρίνεται από τις αρχές.

Σε μια εξέλιξη που έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερο δράμα στην υπόθεση, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας εντόπισε τη σορό του θύματος, στοιχείο που έρχεται να ανατρέψει την αρχική κατάθεση του κρεοπώλη. Παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν είχε σχέση με το έγκλημα, τα στοιχεία της αστυνομίας και οι καταγραφές από κάμερες ασφαλείας φαίνεται να τον διαψεύδουν.

Οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, ενώ η κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Ο κρεοπώλης βρισκόταν στον ανακριτή από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου μέχρι αργά το απόγευμα. Ενώ βρισκόταν σε εξέλίξη η απολογία του, εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και μόλις ενημερώθηκε, ήταν η μόνη στιγμή της ανάκρισης που «έσπασε», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Όπως μετέδωσε το Action 24 όταν ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου ξεφύσηξε και κοίταξε προς τον ουρανό.

Στην απολογία του, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστήριξε ότι δεν εμπλέκεται στο έγκλημα. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είπε ψέματα για το σημείο που υποστήριζε ότι άφησε τον Μπάμπη Κούτσικο, τη νύχτα του εγκλήματος. «Αυτό ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα και το μετανιώνω που δεν το είπα από την αρχή. Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν ούτε προφορικά ότι ο Μπάμπης είχε εξαφανιστεί και γι αυτό εγώ δεν το θεώρησα σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι

Η κοινότητα του Μεσολογγίου αναζητά απαντήσεις, με την αστυνομία να εργάζεται ακατάπαυστα για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Η δικαιοσύνη αναμένεται να φέρει το φως στα σκοτεινά σημεία αυτού του τραγικού περιστατικού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...