Μεγάλη αλλαγή στον ΣΚΑΪ: Ραγδαίες εξελίξεις στην καριέρα του Άρη Πορτοσάλτε από τη νέα σεζόν (vid)

Στον Σκάι φαίνεται ότι οι αποφάσεις για την διαμόρφωση της φιλοσοφίας της πρωινής ζώνης από τον Σεπτέμβριο έχουν ληφθεί. Το πρόγραμμα του σταθμού ως και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα είναι αποκλειστικά ενημερωτικό.

Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την μορφή που έχει σήμερα δεν υπάρχει στα πλάνα και θα αντικατασταθεί από άλλη, αμιγώς πολιτική εκπομπή.

Ποιος παίρνει τη θέση της Φαίης Σκορδά καθημερινά 12:00 – 14:00
Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο άνθρωπος που θα αναλάβει το συγκεκριμένο δίωρο δεν είναι άλλος από τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος, μετά από την ολοκλήρωση της ραδιοφωνικής εκπομπής του, θα μετακομίζει καθημερινά στο τηλεοπτικό στούντιο από όπου θα συνεχίζει τον σχολιασμό της επικαιρότητας με τους καλεσμένους του.

Αυτή η κίνηση βέβαια δημιουργεί δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Άρη Πορτοσάλτε στις άλλες δύο ενημερωτικές εκπομπές και κυρίως στους «Αταίριαστους» . Το δεύτερο είναι ποιος θα καλύψει το κενό που θα αφήσει το «My style rocks» αν η Φαίη Σκορδά αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον σταθμό στο τέλος της σεζόν;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ