Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ: «Πολλοί τον ήθελαν αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη πρόταση»

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε γύρω από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την κούρσα και τον έκανε δικό του, καταθέτοντας την καλύτερη πρόταση στην Λουντογκόρετς.

Στην επίσημη ανακοίνωση της βουλγαρικής ομάδας για την παραχώρηση του 26χρονου εξτρέμ στον Δικέφαλο, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη προσφορά για τον αγαπημένο της κερκίδας και τον ηγέτη της ομάδας, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

«Η Λουντογκόρετς ολοκήρωσε άλλη μια μεγάλη πώληση. Μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος μας κατέληξε σε συμφωνία για την παραχώρηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για την πώλησή του την Κυριακή (3/8), με τον Ντεσπόντοφ να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αρκετοί σύλλογοι από διάφορες χώρες ενδιαφέρθηκαν για τον Κίριλ, αλλά τελικά η καλύτερη προσφορά έφτασε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη πώληση της Λουντογκόρετς σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά την πώληση του Ιγκόρ Τιάγκο στην Κλαμπ Μπριζ.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα, ο Ντεσπόντοφ πραγματοποίησε 129 συμμετοχές, 39 γκολ, 55 ασίστ. Η εξαιρετική του απόδοση και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά του έδωσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η συνεισφορά του την περασμένη σεζόν ήταν μεγάλη, με 19 γκολ και 22 ασίστ, όντας βασικό γρανάζι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Βουλγαρίας, καθιστώντας τον αγαπημένο «παιδί» της κερκίδας.

Έτσι, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ολοκληρώνει τη θητεία του στους «αετούς», με τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Βουλγαρίας, ενώ αναδείχθηκε δύο συνεχόμενες φορές Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς.

Σε ευχαριστούμε Κίριλ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ελπίζουμε να σε δούμε ξανά με την πράσινη φανέλα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ