«Κώστα, εσύ δεν χρειάζεται να έρθεις…» – Ο Μητσοτάκης προσπάθησε να μην εμφανίζεται στα πλάνα δίπλα στον Αγοραστό

Δε χρειάζεται να εξηγήσω αναλυτικά οι λόγοι για τους οποίους η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Αγοραστό διέρχεται κρίση σοβαρή.

Σύμφωνα με το matrix24.gr, o Αγοραστός, ως γαλάζιος περιφερειάρχης, που επί 12 έτη λύνει και δένει στη Θεσσαλία, έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση για τα αντιπλημμυρικά που δεν έχουν γίνει και για τις αμφιλεγόμενες πολιτικές επιλογές αναφορικά με τα κονδύλια που διαχειρίζεται η περιφέρεια – αν δει κανείς πόσα έχουν δοθεί για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και πόσα για αντιπλημμυρικά, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται…

Με αυτά τα δεδομένα, όσοι συνόδευαν τον πρωθυπουργό το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία, δεν εξεπλάγησαν όταν, μετά το πέρας της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Λάρισα, ο πρωθυπουργός γύρισε στον Αγοραστό και του είπε: «Κώστα, εσύ δε χρειάζεται να έρθεις στο Βόλο».

Βεβαίως, ο Αγοραστός πήγε και παραπήγε – είχε ανάγκη, βλέπετε, να δείξει ότι παραμένει δίπλα στον πρωθυπουργό και έχει τη στήριξη του.

Όμως, το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να μην εμφανίζεται στα πλάνα δίπλα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, λέει πολλά…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ