Αυτοί είναι οι έξι που εκτελέστηκαν στη Λούτσα – Τα ονόματά τους σύμφωνα με τους Τούρκους

Με τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα ασχολείται σήμερα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύοντας τα ονόματα των έξι νεκρών.

Η Milliyet μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς. Επίσης και κάποια άτομα που φέρονται συνεργάτες  του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και βρήκε καταφύγιο σε ένα δάσος στο Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης. Από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Milliyet

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη σε συνοριακή διάβαση, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό.  Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς ήρθε στην Ελλάδα με αυτοκίνητο. Η Milliyet γράφει ότι νεκροί είναι επίσης οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Η Milliyet αναφέρει ακόμη πως «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ