Κόλαφος: Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που «έσφαξε» τον Τζανακόπουλο

Η διπλή εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου με 20 μονάδες διαφορά έχει φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στο κόμμα και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.

Τι συνέβη και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης… εγκαταλείφθηκε από χιλιάδες ψηφοφόρους;

Πολλά, πάρα πολλά λάθη. Και γι αυτά μίλησε η Γεωργία Γεννιά, αποκαλύπτοντας στοιχεία που δεν είναι ευρέως γνωστά. Κάνει λόγο για στελέχη που κάνουν άθλιες εμφανίσεις για να εκπροσωπήσουν την… πάρτη τους, συνιστώσες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν και αναφέρεται πλαγίως στον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τεράστια λάθη που έκανε.

Μάλιστα, η τοποθέτησή της μπορεί να δείξει και για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας ενώ είχε πει πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία μέσα σε τρεις ημέρες παραιτήθηκε ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Συνεδριάσεις, εμφανίσεις και συνιστώσες

Η πρώην βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας υποστηρίζει πως η ηγεσία του κόμματος «ούτε τη νίκη ούτε την ήττα μπορεί να διαχειριστεί».

Αποκάλυψε πως γίνονται συνεδριάσεις χωρίς χάραξη πολιτικών στόχων και πανηγύρια από όσους εκλέχτηκαν εν τέλει βουλευτές, συγκροτώντας όμως μια κοινοβουλευτική ομάδα που ούτε πρόταση δυσπιστίας μπορεί να καταθέσει,

Ανέφερε πως γίνονται ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο.

Ταυτόχρονα αναφέρεται και στις συνιστώσες που φαίνεται ότι είναι «αγκάθι» για το κόμμα: «συνιστώσες των συνιστωσών που ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία. Άλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο, όχι να ξέρει τι είναι ΡΕΝΕ 6και6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρέλες κλπ. Συν όλα τα άλλα όποιος παράλογος αποχωρεί από το κόμμα, είναι εχθρός του που έχει ως στόχο να βλάψει την ενότητα και την ανασυγκρότηση».

Η κ. Γεννιά έκανε λόγο για «άθλιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές στελεχών μας που εκπροσωπούν την πάρτη τους ακόμα και σήμερα».

«Έσφαξε» τον Τζανακόπουλο

Μάλιστα η κ. Γεννιά… δίκασε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο: «Να υπενθυμίσω πως η επόμενη ημέρα ήταν χθες! Όταν τα μέλη από 30.000 έγιναν 170.000! Αποστολή μας ήταν να τα φέρουμε. Πιστεύαμε πως υπήρχε σχέδιο από τα Κεντρικά να αξιοποιηθούν να έχουν ρόλο να αναλάβουν θεσεις ευθύνης … αλλα τι λέω η τρελή ονειροπόλα!! Ο τότε γραμματέας πρόσφατα εξέφρασε τα πραγματικά του αισθήματα, χαρακτηρίζοντας σκουπίδια τους ΠΑΣΟΚου  που του μόλυναν την καθαρότητα της ιδεολογίας του κι απέτυχαν να φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να έχει ο ίδιος την εξουσία που του αρμόζει με την οποία ξεκίνησε τον βιοποριστικό του αγώνα ως κυβερνητικό στέλεχος. Δεν θυμάμαι αν είχε εκτεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού το 2015. Κι όμως αυτός ο τσαμπουκάς διαχειρίστηκε τις νέες εγγραφές και τη διεύρυνση που όντως απέτυχε στα χέρια του.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ