Κυβίστηση Στίγκα μετά τη στήριξη βουλευτών του στον Κασιδιάρη

Μαστίγιο και καρότο από τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα, μετά το χθεσινό αντάρτικο 9 βουλευτών του μορφώματος, υπέρ του καταδικασμένου για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σήμερα στο περιστύλιο της Βουλής ο Β. Στίγκας, τόνισε μεν ότι θα συγκληθεί η Κ.Ο. την ερχόμενη εβδομάδα και πως «δεν μπορούμε να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα», σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι «μόνος εναντίον όλων».

Αναφορικά με την επιρροή Κασιδιάρη στο κόμμα του, αντέτεινε ότι εκείνος διοικεί τους Σπαρτιάτες και πως ποτέ δεν υπήρξε ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Β. Στίγκας αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται ότι οι τριγμοί στους «Σπαρτιάτες» ξεκίνησαν χθες, μετά τη δήλωση-στήριξη του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Φλώρου στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, δήλωσε ότι «δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος» και πρόσθεσε ότι θα λάβει μέτρα «εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί. Αργότερα, 9 βουλευτές των Σπαρτιατών εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας ως «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες» τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, με αφορμή το δημόσιο άδειασμα του ειδικού αγορητή του μορφώματος, Κωνσταντίνου Φλώρου, από τον Βασίλη Στίγκα.

Οι βουλευτές των Σπαρτιατών τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του καταδικασμένου ναζί και έθεσαν ζήτημα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...