Καυτό παρασκήνιο: Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης δεν μίλησαν για πολιτική, αλλά μίλησαν για επιχειρηματία που τους ενόχλησε

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες το βράδυ με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη.

Το περιβάλλον Τσίπρα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό έχει διαψεύσει ότι το «μενού» περιείχε πολιτικές εξελίξεις, αλλά εγώ, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, σας έχω πολύ καυτό παρασκήνιο.

Οι δύο παλιοί σύντροφοι και πολύ καλοί φίλοι συζήτησαν για την επικείμενη αποχώρηση πασίγνωστου επιχειρηματία από την Ελλάδα, ο οποίος κατά μία έννοια αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Αλέξη και τον Γαβριήλ.

Μαθαίνω ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε πολύ μεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις που αφορούν στον εν λόγω επιχειρηματία και για τις προεκτάσεις που θα έχουν αυτές οι εξελίξεις ακόμη και στο μιντιακό περιβάλλον.

Πάντως, για να ξέρετε, οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία διερράγησαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δεχθεί αφόρητες πιέσεις και κατόπιν σκληρές επιθέσεις από τον οικονομικό παράγοντα, ώστε να αναγκαστεί να μιλήσει υπερ της Έφη Αχτσιόγλου.

Αυτό που μαθαίνω ωστόσο, είναι ότι πραγματικά ανήσυχος είναι ο Γαβριήλ Σακκελλαρίδης. Το «γιατί» το γνωρίζει ο ίδιος και θα σας ενημερώσω προσεχώς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...