Καταγγελία-σοκ για όσα κάνει στο παρασκήνιο το ζεύγος Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου: «Εκτός αν εννοείτε ότι μαζί φάγατε τον Τσίπρα…» (pic)

Άθλια επίθεση εξαπέλυσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στον καταξιωμένο στιχουργό Νίκο Μωραϊτη.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη και στη συνέχει τη χυδαία ανακοίνωση:

Νωρίτερα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ή Νεολαία Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου έβγαλε την εξής κατάπτυστη ανακοίνωση:

Το Κόμμα μας βρίσκεται σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης και εκλογής νέας/νέου προέδρου.

Η πορεία αυτή συνοδεύεται αναπόφευκτα και αναγκαία από μια διαδικασία συζήτησης των θετικών και αρνητικών του προηγούμενου διαστήματος, αλλά, κυρίως, από μια συζήτηση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, της Αριστεράς, της κοινωνικής πλειοψηφίας με κυρίαρχο και οριζόντιο, τόσο μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, όσο και των μελών του Κόμματος, άγχος το πώς θα καταφέρουμε να μπούμε με μεγαλύτερη δυναμική σε θέσεις μάχης απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που μέρα με τη μέρα διαλύει με τον πιο σκληρό τρόπο τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Στα πλαίσια αυτά έχει εμφανιστεί μια αδιανόητη τοξικότητα, κυρίως σε επίπεδο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που καταλήγει σε προσβολές προσωπικοτήτων, ανθρωποφαγία και λουμπενοποίηση του διαλόγου γύρω από τα ανοιχτά μας θέματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ενόψει της ανάδειξης της/του νέας/νέου προέδρου του Κόμματος, διάφοροι επιλέγουν να ρίχνουν συνεχώς δηλητήριο, προσπαθώντας να παρασύρουν στη χυδαιότητα τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

Τελευταίο παράδειγμα, η χυδαία επίθεση του Ν. Μωραίτη στον συντροφο Δραγασάκη. Ξεπέρασε αναμφίβολα κάθε όριο.

Στην δική μας Αριστερά, που θέλει να αλλάξει τον κόσμο σήμερα, η συντροφικότητα, η αυταπάρνηση, η αλληλεγγύη, η αποδοχή της διαφορετικής άποψης είναι βασικά συστατικά της στοιχεία. Και έτσι θα παραμείνουν.

Είμαστε περήφανοι για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί τις μάχες για μια καλύτερη κοινωνία.

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συμφωνούμε και να διαφωνούμε, αλλά να βρισκόμαστε και πάλι στην ίδια πλευρά.

Είμαστε σίγουροι, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κόμματος και της νεολαίας, θα γυρίσει την πλάτη σε τέτοια φαινόμενα, και θα προχωρήσει μπροστά με ενότητα και συντροφικότητα.

Και γι’ αυτό θα παλέψουμε μέχρι τέλος.

Εμείς θα φτιάξουμε το Κόμμα μας, τις δομές και τη λειτουργία του έτσι ώστε να αντανακλά τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε. Και όσοι/ες το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι το δηλητήριο του πληκτρολογίου τους θα αποτελούν τα τρανταχτά παραδείγματα του σε τι δεν πρέπει να μεταλλαχθούμε.

Βλαχάκης Κωνσταντίνος, Γραμματέας του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Μέλος ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
Αλεξίου Σωτήρης, πρώην Γραμματέας του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Μέλος ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ