«Κατέρρευσε» η Έφη Αχτσιόγλου – Δεν άντεξε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέπτη – Συνεχίζονται οι τσιρίδες και τα ουρλιαχτά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Αν στην Αυγουστιάτικη Αθήνα ακούτε, μέσα στην ησυχία, ουρλιαχτά και τσιρίδες αυτές είναι από το επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου.

Επειδή δεν έχουν επιχειρήματα για να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου για την ξεδιάντροπη στήριξη της διαπλοκής στο πρόσωπό της, έχουν ανακαλύψει δήθεν σεξιστικές επιθέσεις σε βάρος της.

Στο πλαίσιο αυτό βάζουν πρόθυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζουν ανακοινώσεις και δημοσιογράφους της πλάκας να επιχειρηματολογούν σε ΜΜΕ και στα social media κατά των δήθεν σεξιστικών επιθέσεων.

Η πραγματικότητα είναι μία:

Η Έφη Αχτσιόγλου που τα συστημικά μίντια προσπαθούν να πείσουν όσους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έχουν απομείνει να την ψηφίσουν επειδή είναι “καλοχτενισμένη”, “υπέρκομψη” και “υπέρλαμπρη” δεν άντεξε να βλέπει τον εαυτό της στο καθρέπτη. Ο καθρέπτης είναι ένα σκίτσο.

Τι έδειχνε το σκίτσο; Την Έφη Αχτσιόγλου να ετοιμάζεται να γίνει υπέρκομψη, όπως την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ που δεν θέλει να αδικεί, αφού πρώτα είχε πάρει γραμμή από το Πρώτο Θέμα και όχι μόνο.

Δείτε το σκίτσο ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...