«Κατάρρευση»: Τα 3 εκατ. ευρώ με τα οποία πρέπει να βρει άκρη ο Στέφανος Κασσελάκης

Μπορεί πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης να έκανε αλλαγές στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να πήρε ο ίδιος εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ωστόσο η κατάσταση είναι δυσοίωνη.

Η χρηματοδότηση του κόμματος από την κρατική επιχορήγηση οριακά αναμένεται να ξεπερνά ετησίως τα 4 εκατ. ευρώ (ενώ μέχρι και τις εκλογές ξεπερνούσε τα 7 εκατ. – πάει βάσει ποσοστού!).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου στο dailymedia.com.gr πό αυτά, τα 3 εκατ. πέφτουν στον «κουβά» των κομματικών ΜΜΕ («Αυγή, Στο Κόκκινο κλπ). Για τα υπόλοιπα μένει λίγο παραπάνω από 1 εκατ. Και από αυτά, πρέπει να καλυφθούν οι Ευρωεκλογές, το συνέδριο και τα πάγια κομματικά έξοδα.

Ο Κασσελάκης παρέλαβε, στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δύο ζημιογόνες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τους τελευταίους δημοσιευμένους ισολογισμούς. Και αποτελεί ερώτημα πώς ακριβώς θα γυρίσει ο διακόπτης διότι νομοτελειακά η χρηματοδότησή τους θα μειωθεί – συν ότι ο Κασσελάκης έχει δώσει τα χέρια και με ένα ακόμη, φίλα αριστερό, σάιτ για να μπει υπό την ομπρέλα της Left Media.

Είναι προφανές ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ