Και η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ στον πόλεμο κατά του Στέφανου Κασσελάκη και στον αγώνα υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Οι μάσκες έχουν πέσει. Ο δημοκρατικός κόσμος που θα προσέλθει να αναδείξει τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται και βράζει από οργή.

Εδώ και καιρό η στήριξη της Διαπλοκής και του Προπαγανδιστικού Μηχανισμού του Μητσοτάκη στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου είναι προκλητική και ξεδιάντροπη.

Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά από την επίθεση του Πρώτου Θέματος στον Στέφανο Κασσελάκη που έγινε μετά τις… αγκαλιές της εφημερίδας και του Δημήτρη Δανίκα, ενός ορκισμένου εχθρού του Αλέξη Τσίπρα, στην Έφη Αχτσιόγλου. Επιβεβαιώνεται και σήμερα, καθώς μιας και οι συσχετισμοί έχουν ανατραπεί, μπήκε στο παιχνίδι και η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να πλήξει τον Στέφανο Κασσελάκη και να βοηθήσει την Έφη Αχτσιόγλου.

Δεν είναι εντυπωσιακό; Στη Νέα Δημοκρατία ήταν σίγουροι για το αποτέλεσμα και δεν είχαν ασχοληθεί μέχρι τώρα με τη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν σίγουροι και ικανοποιημένοι για την δική τους Έφη, την αγαπημένη Έφη, την Έφη της Διαπλοκής. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και χάλασε τη μανέστρα. Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Επιτίθενται στον Στέφανο Κασσελάκη γιατί η Δεξιά και η Διαπλοκή αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του τον αντίπαλο που φοβούνται. Εκείνον που θα κερδίσει τον Μητσοτάκη.

Δείτε το ντοκουμέντο της ντροπής:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ