«Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις» – Άγριος καβγάς του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα – Αποχώρησε από το πλατό (vid)

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποχωρήσει από το πλατό.

Αφορμή για τη μεταξύ τους αντιπαράθεση στάθηκε η νυχτερινή έξοδος του Στέφανου Κασσελάκη και ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε το γεγονός η δημοσιογράφος.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, προκαλώντας την εξής απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου:

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτει. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο».

Η παρατήρηση αυτή, ωστόσο, εξόργισε τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου η οποία απάντησε με μεγάλη ένταση.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω. Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα» τόνισε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά εκ νέου αναφέροντας τα εξής:

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας»

Έπειτα, ακολούθησε η εξής στιχομυθία σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους:

Χ. Γ: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Α. Μ: «Είσαι αγενέστατη!»

Χ. Γ: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την τάξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ