Ισχυρό σοκ: Ο Μητσοτάκης πετάει έξω τον Φλωρίδη στον πρώτο ανασχηματισμό – Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Σας είχα γράψει πριν από λίγο καιρό ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αποφασισμένος να θέσει εκτός κυβέρνησης, στον επόμενο ανασχηματισμό, τον υπουργό Δικαιοσύνης και πολιτικό γενίτσαρο, τον Σημιτικό Γιώργο Φλωρίδη.

Και, όπως σας έγραψα και χθες, στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί αναβρασμός και οργή για τον Γιώργο Φλωρίδη, όχι μόνο γιατί είναι ένας ακόμη άνθρωπος του Σημίτη, αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις του για το έγκλημα των Τεμπών.

Η Μητσοτακικη ιστοσελίδα radar.gr, όμως, δίνει ακόμη ένα πιο ενδιαφέρον παρασκήνιο, αφού αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν μπορεί να αντισταθεί στις εντολές της συζύγου του, Μαρέβας, η οποία κυβερνά τον τόπο, σχεδιάζει να τοποθετήσει τον παρατρεχάμενό της, δηλαδή στον Σταύρο Παπασταύρο, τον οποίο εξευτέλισε στη βίλα του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μετά παραιτήθηκε, στη θέση του Φλωρίδη.

Δείτε τι γράφει το σχετικό ρεπορτάζ:

Επίσης, μία δεύτερη (σχεδόν) σίγουρη προσθήκη είναι η αξιοποίηση του Σταύρου Παπασταύρου σε υπουργικό θώκο.Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ως ενδεχόμενο την τοποθέτηση του στο Υπ. Δικαιοσύνης, δεδομένου ότι γνωρίζει άριστα τον χώρο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τον Γιώργο Φλωρίδη για διαφόρους λόγους!

Μπορεί ο Στ. Παπασταύρου να παραιτήθηκε και να έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά για όσους γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στο κυβερνητικό στρατόπεδο λένε ότι η προσφορά του στο κυβερνητικό έργο αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό είναι τεράστια για να αμαυρωθεί από μία λάθος στιγμή.

Μάλιστα, υπάρχουν και πληροφορίες ότι ακόμα και τώρα υπάρχει συνεργασία μεταξύ του Παπασταύρου και του Πρωθυπουργού σε ζητήματα υψηλής βαρύτητας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ