Θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή θα φοβηθεί την αντίδραση του Μητσοτάκη;

Η Πυθία αναρωτιέται

Η ευθεία επίθεση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τις αποκαλύψεις για τα Τέμπη, έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Παραιτήσεις των απεσταλμένων υπουργών του ζεύγους Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη, οι οποίοι ξεφτιλίστηκαν στη βίλα του Μαρινάκη και ρεπορτάζ για τα sms της ντροπής από την Μαρέβα στον εφοπλιστή συνθέτουν το σκηνικό.

Μαθαίνω ότι θα γίνουν κι άλλες αποκαλύψεις για το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όμως, υπάρχει και ένα ακόμη ερώτημα: Επειδή βλέπω ότι τα ΜΜΕ του εφοπλιστή έχουν “μαζευτεί” τα τελευταία 24ωρα και επειδή τα “γαβγίσματα” υπαλλήλων του δημιούργησαν προσδοκίες, θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις επιθέσεις στην κυβέρνηση μέχρι “τελικής πτώσης”; Έχει στοιχεία στα χέρια του ή όσα έβγαλε το ΒΗΜΑ ήταν πυροτέχνξμα; Θα κλιμακώσει; Ή φοβάται κάτι, καθώς από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέουν διάφορα για συνεργάτες του, σκοτεινές υποθέσεις, ενώ διάφορα ρεπορτάζ προδίδουν διάθεση σκληρής αντεπίθεσης από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ