Γελάει ο κόσμος: Υπάλληλος του Μαρινάκη καλεί σε μονομαχία τον Μητσοτάκη με το αφεντικό του

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ζούμε ιστορικές στιγμές γελοιότητας στην πολιτική, επιχειρηματική και mediaκή ζωή του τόπου. Μετά τις αποκαλύψεις του ΒΗΜΑΤΟΣ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη για τα Τέμπη, τις αποκαλύψεις για τον εξευτελισμό των Παπασταύρου και Μπρατάκου στη βίλα Μαρινάκη, την παραίτηση Παπασταύρου και Μπρατάκου και την ευθεία επίθεση Μητσοτάκη στον Μαρινάκη από το βήμα της Βουλής, υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη με το όνομα Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος βγαίνει σήμερα στο in.gr, ιδιοκτησίας Μαρινάκη, και γράφει ένα ΕΠΟΣ.

Από που να το πιάσει κανείς;

Ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο: “Για κοίτα με στα μάτια”. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΣ από τον απόφοιτο λυκείου, επιτελικό υπάλληλο του Μαρινάκη. ΕΠΟΣ που προδίδει, στο πεδίο της ψυχολογίας, την απόλυτη ταύτιση του υπαλλήλου με το αφεντικό. Ο υπάλληλος που κάποτε κουβαλούσε καφέδες στον ΔΟΛ ζητά από τον πρωθυπουργό της χώρας να τον κοιτάξει στα μάτια (Πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο τούτες τις ώρες στο Μαξίμου). Και έχει και υστερόγραφο (δεν θα ασχοληθώ με το κείμενο που μεσολαβεί ανάμεσα στον τίτλο και στο υστερόγραφο, το οποίο είναι επιπέδου έκθεσης γυμνασίου) στο οποίο καλεί τον Μητσοτάκη να αναμετρηθεί με τον Μαρινάκη.

Μου λένε ότι στο Μαξίμου έλεγαν: “Καλά, αυτόν έβαλε ο Μαρινάκης να γράψει;”. Και χασκογελούσαν με τον ξεπεσμό του άλλοτε κραταιού ΔΟΛ.

Γράφει ο απόφοιτος λυκείου στο υστερόγραφο:

Πάντως τα «συμφέροντα» που δεν κατονομάζει ο πρωθυπουργός δεν κρύβονται, ούτε χρειάζονται κανέναν πληρεξούσιο. Εχουν εμφανιστεί, έχουν «μετρηθεί» σε εκλογές και το 2014 (με Μιχαλολιάκο) και το 2019 (με Βλαχάκο) και βγήκαν Νικητές απέναντι σε πολύ προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, που στήριζαν πρωθυπουργοί, όπως ο κ. Σαμαράς και ο κ. Μητσοτάκης.

ΕΠΟΣ. Ενώ ο Μητσοτάκης χθες “φωτογράφισε” τον Μαρινάκη ότι έχει βλέψεις για να κατέβει στην πολιτική, ο πρόθυμος υπάλληλος, ο αληθινός προστάτης και καλύτερος και πιστός φίλος του αφεντικού, αφού κοίταξε στα μάτια το αφεντικό, στην φωτογραφία που έχει πιθανότατα επάνω στο γραφείο του, αφού νοστάλγησε το χάδι της επιβράβευσης ή κάποια κροκέτα στο πιατάκι που βρίσκεται σταθερά στον χώρο, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι στον Πειραιά κουμάντο κάνει ο Μαρινάκης, ότι εκεί ο Μαρινάκης κέρδισε τις δημοτικές εκλογές δύο φορές και ότι άμα λάχει μπορεί να αναμετρηθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ως άλλος Μπερλουσκόνι, με τον Μητσοτάκη και να βγει “Νικητής” κατά τον… συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής”.

Για να σοβαρευτούμε: Αλήθεια, ο Μαρινάκης θεωρεί ότι η προθυμία του υπαλλήλου του, του κάνει καλό; Διότι ήδη γελάει το σύμπαν με το ΕΠΟΣ του υπαλλήλου. Διότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έδινε εντολή να γραφτεί αυτό το ΕΠΟΣ. Διότι μόνο ένας ζηλωτής υπάλληλος θα το έγραφε για να κερδίσει το χαμόγελο του αφεντικού, το χάδι ή κάποιο σνακ. Διότι μετά το φρένο που έβαλαν τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη στις αποκαλύψεις το ερώτημα είναι το εξής: Εκεί, στο συγκρότημα έχουν ή δεν έχουν άλλα στοιχεία; Μήπως ήταν πυροτέχνημα οι αποκαλύψεις; Μήπως ο Μαρινάκης πάει ξυπόλητος στα αγκάθια; Γιατί δεν δίνουν συνέχεια τα ΜΜΕ του εφοπλιστή; Ο κόσμος περιμένει συνέχεια. Και όσο δεν θα έχουμε συνέχεια ο Μητσοτάκης θα ανασυνταχτεί. Και ποιος ξέρει πως θα φερθεί απέναντι στο σύστημα Μαρινάκη, ενώ οι υπάλληλοι προκαλούν “γαβγίζοντας”;

Δείτε ολόκληρο το ΕΠΟΣ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ