Η black list του Μητσοτάκη – Ποιους βουλευτές δεν πρόκειται να κάνει ποτέ υπουργούς λόγω των γάμου των ομοφυλοφίλων – Τα ονόματα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Μαύρη λίστα συγκροτούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου με όσους δεν ευθυγραμμίζονται με την κυβερνητική πολιτική και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Με βάση αυτή τη λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίζουν ότι όποιος δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να πάρει ποτέ υπουργείο μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η θητεία των κυβερνήσεων Μητσοτάκη.

Μέχρι στιγμής – εκτός αν αλλάξει κάτι στη στάση των βουλευτών – στη μαύρη λίστα βρίσκονται τα εξής πρόσωπα:ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Θάνος Πλεύρης, η Άννα Καραμανλή, ο Κώστας Βλάσσης, και οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Φώντας Μπαραλιάκος, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Περικλής Μαντάς. Επίσης βρίσκονται ο Συμεών Κοτρωνιάς,  ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Μάριος Σαλμάς, ο Βασίλης Γιόγιακας, ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Γιώργος Καρασμάνης, καθώς και ο Μάνος Κόνσολας, ο Κώστας Καραγκούνης, πιθανόν και ο Γιώργος Βλάχος, ο Μιχάλης Λιβανός, ενώ αν καταψηφίσει το νομοσχέδιο θα μπει στη μαύρη λίστα και ο Γιάννης Καλλιάνος.  

Επίσης στη μαύρη λίστα βρίσκονται οι Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ