Η στρατηγική του Νίκου Παππά: Από την Αριστερά έως το Κέντρο

Η πλευρά του Νίκου Παππά βάζει σε πρώτο πλάνο τη λογική της παράταξης, η οποία, όπως ο ίδιος έχει τονίσει κατ’ επανάληψη, πρέπει να «αγκαλιάζει» τους πολίτες που τοποθετούνται από την Αριστερά έως το Κέντρο. Θέση που, όπως υποστηρίζει, ανταποκρίνεται στη διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με πηγές από το επιτελείο του, αφορά τη συνέχιση της λεγόμενης διεύρυνσης που ξεκίνησε πριν από μία δεκαετία, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανανέωση.

Ο Ν. Παππάς έχει εκφράσει την άποψη ότι το δίλημμα «Αριστερά ή Κέντρο» δεν είναι ψευτοδίλημμα, αλλά αφορά όχι μόνο την απεύθυνση του κόμματος, αλλά και την ίδια την ταυτότητά του. Σε αυτό το πλαίσιο, το επόμενο διάστημα θα αναδείξει τη σημασία που έχει η λογική της παράταξης, επιμένοντας στην ανάγκη εκλογικής ανάκτησης των ψηφοφόρων που γύρισαν την πλάτη στις πρόσφατες κάλπες.

Την ίδια ώρα, το επιτελείο Παππά δίνει μεγάλο βάρος στην κοινοβουλευτική του παρουσία, άλλωστε ο ίδιος έχει και τον ρόλο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Στο μεταξύ, παρόλο που αναβλήθηκε η περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Πέμπτη, ο ίδιος συνεχίζει τις συναντήσεις του με μέλη, στελέχη και φίλους του κόμματος τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά, ενώ η καμπάνια του θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα λίγο μετά τη μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα για τις εσωκομματικές διεργασίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...