Η σπάνια εμφάνιση του Μπάρον Τραμπ που είναι ίδιος ο πατέρας του (pic)

Η κηδεία της Αμάλια Κναβς, μητέρας της Μελάνια Τραμπ, πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα γεμάτη βαθιά θλίψη. Στο πλευρό της Μελάνια βρέθηκαν ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του.

Ο 17χρονος Μπάρον Τραμπ, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, φαίνεται να έχει μεταμορφωθεί από το παιδί που θυμόμασταν δίπλα στην Μελάνια όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Μπάρον πλέον είναι πανύψηλος και έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον πατέρα του, καθώς και το ίδιο στοιχείο «ψυχρότητας» στο βλέμμα του με τη μητέρα του.

Στην κηδεία, η Μελάνια Τραμπ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της με έναν επικήδειο λόγο. Μίλησε για το ανεξάντλητο πνεύμα της Αμάλιας και την κληρονομιά που άφησε πίσω της, υπογραμμίζοντας την ομορφιά και την αφοσίωση της μητέρας της.

Επίσης, παρόντες στην κηδεία ήταν οι κόρες του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα και Τίφανι, μαζί με τους συντρόφους τους. Ωστόσο, ο Μπάρον ξεχώρισε με την εμφάνιση και το ύψος του, που εκτιμάται ότι αγγίζει τα δύο μέτρα. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι το εντυπωσιακό ύψος του γιου του οφείλεται στη σλοβένικη κουζίνα.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Τέλος χρόνου για τον Χάντερ Μπάιντεν

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ