Η πρώτη αντίδραση του Νότη Μηταράκη μετά την παραίτησή του – Η Ελλάδα καιγόταν κι εκείνος έκανε διακοπές

Μετά την «παραίτηση» για «προσωπικούς λόγους» του Νότη Μηταράκη, ο οποίος έκανε διακοπές, εν μέσω κρίσης και μεγάλων πυρκαγιών, ενώ ήταν ένας εκ των καθ’ύλην αρμόδιων υπουργών, ήρθε η πρώτη αντίδρασή του μέσω Facebook.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την παραίτησή του, ο Νότης Μηταράκης ανανέωσε την σελίδα του στο Facebook και ενημέρωσε τους ακολούθους του πως ολοκληρώθηκε η θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα της Καθημερινής σχετικά με τις… δραστηριότητες του – τέως πλέον – υπουργού Προστασίας του Πολίτη αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο Μαξίμου και οδήγησε στην παραίτησή του. Το δημοσίευμα προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επικοινωνεί με τον Νότη Μηταράκη, και να του ανακοινώνει την απόφαση του, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να υποβάλει στη συνέχεια την παραίτησή του επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους». 

Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό, ενώ τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου. Το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού που αφήνει ο κ.Οικονόμου θα αναλάβει ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ