Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Για την ακρίβεια, τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα μη κρατικά πανεπιστήμια και τους αγρότες μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA, τόνισε έδειξε πως η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά πως η ακρίβεια είναι «εισαγόμενη», ωστόσο είναι υποχρέωση κάθε χώρας να την αντιμετωπίσει.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα όπως μείωση τιμών στα προϊόντα και το «καλάθι του νοικοκυριού», τα οποία απέδωσαν, όπως επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε είναι μόνιμες παρεμβάσεις», ανέφερε, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξήσεις μισθών, και συμπλήρωσε: «Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πολίτες προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και κάθε πρόβλημα που προκύπτει να το αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κυβέρνηση διέσωσε μία διαλυμένη οικονομία και τα κατάφερε εν μέσω αυτής της κρίσης».

«Δεν κάνει καλό στον τόπο να έχει μία τέτοια εικόνα στην αξιωματική αντιπολίτευση», είιπε ο Παύλος Μαρινάκης για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση – «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα λίγες ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος.

«Είχαμε μία κυβέρνηση με τόσα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει να παίρνει μεγάλο ποσοστό, παρά τα μεγάλα προβλήματα και μία αξιωματική αντιπολίτευση να πηγαίνει από το 30% στο 20% αρχικά και μετά 17%. Καλά τα πρόσωπα και οι εσωτερικές διαμάχες και οι αποχωρήσεις, αλλά καλύτερη είναι η συζήτηση για πολιτικές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...