Η «Ομπρέλα» εκτός ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση (pic)

Η «Ομπρέλα» εκτός ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση. Την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση κάνουν τα μέλη της «Ομπρέλας», μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης τους, επισημαίνουν ότι η παρουσία τους στην πορεία για το Πολυτεχνείο είναι «πρώτο βήμα για τη συσπείρωση και την ανασύνταξη του χώρου της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς».

Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί στην οδό Σταδίου, μπροστά από το υπουργείο Εργασίας, στις 3.30.

«Έτοιμα τα πανό με τα οποία θα κατέβουμε σήμερα στην πορεία για το Πολυτεχνείο, όσοι/ες αποχωρήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η παρουσία μας στην πορεία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη, πρώτο βήμα για τη συσπείρωση και την ανασύνταξη του χώρου της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί για τις 3:30 στη Σταδίου, μπροστά από το Υπουργείο Εργασίας», αναφέρει η ανακοίνωση της «Ομπρέλας».

Δείτε το πανό που έχουν ετοιμάσει τα μέλη της «Ομπρέλας» για τη σημερινή πορεία:

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα 46 μέλη της «Ομπρέλας» που ήταν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησαν ήταν και 9 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Αναλυτικά αποχώρησαν οι Αννέτα Καββαδία, Έφη Καλαμαρά, Κατερίνα Κνήτου, Πάνος Λάμπρου, Χάρις Ματσούκα, Ανδρέας Ξανθός, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νίκος Φίλης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ