Η οικονομία οδεύει προς «αναγκαστική προσγείωση» – Μεγάλη διαφθορά στις ΗΠΑ

Για «αναγκαστική προσγείωση» της αμερικανικής οικονομίας προειδοποιεί ο συγγραφέας και πολυεκατομμυριούχος Robert Kiyosaki, συστήνοντας στους επενδυτές να αγοράσουν bitcoin και χρυσό για να αντισταθμίσουν τον κίνδυνο.
Ειδικότερα, ο Robert Kiyosaki προειδοποίησε ότι η αμερικανική οικονομία οδεύει προς μια σοβαρή ύφεση, επισημαίνοντας ότι οι επενδυτές θα πρέπει να αγοράσουν bitcoin, χρυσό και ασήμι για να αντισταθμίσουν αυτό που αποκάλεσε «διαφθορά και ανικανότητα».
«Ομαλή προσγείωση; Ανώμαλη προσγείωση; Ή αναγκαστική προσγείωση; Εγώ λέω αναγκαστική προσγείωση. Ελπίζω να κάνω λάθος, ωστόσο αυτό πιστεύω. Η διαφθορά είναι μεγάλη και οι ηγέτες διεφθαρμένοι. Αγοράστε χρυσό, ασήμι, Bitcoin. Εξακολουθείτε να είστε καλύτερα προστατευμένοι από τη διαφθορά και την ανικανότητα» ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο twitter.

Ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου «Rich Dad Poor Dad» είναι συχνός καταστροφολόγος της οικονομίας, έχοντας στο παρελθόν προβλέψει το χειρότερο κραχ της αγοράς στην παγκόσμια ιστορία το 2021.
Πέρυσι, κατακεραύνωσε το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο ως κερδοσκοπικό παιχνίδι, αλλά πρόσφατα υπαναχώρησε από τον ισχυρισμό του. Τώρα, ο Kiyosaki «αγαπά» το token καθώς δεν ελέγχεται από ένα εξωτερικό σώμα με τον τρόπο που οι κεντρικές τράπεζες και οι κυβερνήσεις διαχειρίζονται τα νομίσματα.
Ο Kiyosaki διαφημίζει τον χρυσό εδώ και χρόνια και στο παρελθόν αναφέρθηκε στο κίτρινο μέταλλο, το ασήμι και το bitcoin ως «αληθινά χρήματα» σε αντίθεση με τα μετρητά, τα οποία αποκάλεσε «σκουπίδια». Το πολύτιμο μέταλλο θεωρείται ασφαλές καταφύγιο έναντι του πληθωρισμού και έχει αυξηθεί σχεδόν 8% από την αρχή του έτους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ