Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή έλυσε τη σιωπή της και ζητά δικαίωση

Με εμφανή τη συντριβή από την απώλεια του παιδιού της, τρεμάμενη φωνή και μετρημένα λόγια, η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή μίλησε για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, προσπαθώντας να περιγράψει ανείπωτα συναισθήματα, σκέψεις, επιθυμίες…

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», δήλωσε δακρυσμένη στο Star, στην πρώτη της συνέντευξη. 

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο κι εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Για το απόγευμα της μοιραίας νύχτας της 7ης Αυγούστου, η μητέρα του Μιχάλη, περιγράφει ότι γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπε ζωντανό.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», συγκλονίζει με τις κουβέντες της.

Όπως λέει, πιστεύει ότι θα βρεθούν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της και ξεσπάει: «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί  μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».

Απευθυνόμενη μάλιστα στον άνθρωπο που σκότωσε τον Μιχάλη, δηλώνει: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος». 

 «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ο Γιώργος Κατσουρής, αδελφός του 29χρονου, επαναλαμβάνει: «Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί», είπε.

Πρόσθεσε κι εκείνος ότι πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει σωστά τη δουλειά της. «Θέλω να παραδοθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδελφό μου και όλα μετά θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω», σημειώνει. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ