Η Μαρέβα Μητσοτάκη πίσω από την απόφαση-σοκ του ΑΝΤ1 για την Έλενα Ακρίτα; (pic)

Τα «τάπερ της Αλίκης», το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα που ο ANT1 είχε αναλάβει να μεταφέρει στην τηλεόραση οδεύει προς τη ματαίωση.

Η είδηση αυτή έχει διαρρεύσει σε διάφορά σαιτ, με την συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου να δηλώνει άγνοια για το τι έχει συμβεί ακριβώς με την παραγωγή του καναλιού.

Σε παρέμβασή της η Έλενα Ακρίτα αναφέρει τα ακόλουθα:

Στα σάιτ διαβάζω ότι ο ANT TV 1 έκοψε το σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο μου “Τα τάπερ της Αλίκης”. Ίσως είναι ράδιο αρβύλα – προσωπικά δεν έχω κάποια ειδοποίηση. Αν κι έχω ζητήσει από πέρσι από το κανάλι συγκεκριμένα στις 19/12/2023 να λύσουμε φιλικά το συμβόλαιο μας (επειδή καθυστέρησε η παραγωγή και υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον από άλλα κανάλια). Εκείνοι όμως αρνήθηκαν γιατί όπως εγραψαν σε μέιλ, ενθουσιάστηκαν με τα σενάρια (scripta manent).
Δεν γνωρίζω αν ισχύει ή όχι. Ελπίζω όμως η χρονική συγκυρία να μην συμπίπτει με το εξώδικο της κυρίας Μαρεβας Γκραμποφσκι – είδηση η οποία με αντιδεοντολογικό και μεροληπτικό τρόπο καλύφθηκε από το Δελτιο Ειδήσεων του καναλιού, χωρίς να φιλοξενηθεί η δική μου άποψη.
Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Αν υπάρξει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ